Wessex Ridgeway 100K Relay 2013
wrteam

A chilly dawn saw the Harriers team heading toward Tollard Royal for the Wessex Ridgeway relay, a 100KM run through some of the most spectacular scenery in our green and pleasant land.
Mike Hirst and an enthusiastic Rufus led off the first leg arriving in good time at Shroton to hand over to Ian Edwards and Poppy.
Martin took over from Okeford Hill, finishing mud spattered after crossing a freshly ploughed field. Mike ran storming leg from Breach Wood Barn to hand over to Becky to take the “baton” on from Alton Pancras . Gerard was waiting at Batcombe to hand over to Kevin the last member of the team. Kevin did well not to lose his way, or the baton, unlike last years effort.
The team was waiting at Uplyme to see Gerard finish the final leg. With a total of 39 minutes improvement on last year the post run meal and drinks were a well deserved reward for a job well done.
Special thanks to Helen and Juliet for their support, it would not have been possible without them.

Here are the results as they stand

HAMWORTHY HARRIERS
WESSEX RIDGEWAY RELAY 2013


RACE START : OFFICIAL 7.30 ACTUAL 7.32



FINISH RUNNING
LEG RUNNER FROM DISTANCE TIME TIME


1 MIKE HIRST TOLLARD ROYAL 9.2 8.32 60 MINS

2 IAN EDWARDS SHROTON 4.8 9.23 51 MINS

3 MARTIN COOMBES OKEFORD HILL 6.2 10.12 49 MINS

4 MIKE HUGHES BREACH WOOD 4.2 10.57 45 MINS

5 BECKY COLLINS ALTON PANCRAS 5.1 11.53 56 MINS

6 GERARD LISSENBURG BATCOMBE 5.5 12.35 45 MINS

7 KEVIN DWYER BREAKHEART HILL 6.5 13.41 66 MINS

8 MIKE HIRST RAMPISHAM 5.7 14.21 40 MINS

9 MARTIN COOMBES MINTERNS HILL 5.8 15.13 52 MINS

10 MIKE HUGHES SHEEPWASH LANE 4.1 16.06 53 MINS

11 IAN EDWARDS VENN CHAPEL 6.2 17.01 55 MINS

12 GERARD LISSENBURG CONEYS CASTLE 6.0 17.57 56 MIN


TOTAL TIME 10 HOURS 25 MINS